Foto: twee Colonials in het project Hampton Court bij Leeuwarden

donderdag 4 maart 2010

Hampton Court


Ten zuiden van Leeuwarden, net onder het Van Harinxmakanaal, ligt de nieuwe wijk Zuiderburen. Daaronder liggen twee oude dorpjes, Teerns en Hempens. Rond de dorpjes is nieuw bos aangelegd met daarin vijf open plekken, Buitenplaatsen, elk bestemd voor vijf villa's. Voor elke Buitenplaats was een andere architectonische stijl voorgeschreven. Toen we in 2005 hoorden dat bij Buitenplaats 4 een stuk grond erbij was getrokken waardoor deze aan het water kwam te liggen hadden we het gevoel "Die moeten we hebben!" Wonderbaarlijk genoeg bleek toen dat voor die plek de Colonial stijl was voorgeschreven. We konden samen met AG Vastgoed uit Alkmaar de Buitenplaats kopen en hebben een prachtig project ontwikkeld met vijf klassieke Amerikaanse Colonials en een privéhaven.
Inmiddels is er een villa verkocht en bewoond. Er zijn dus nog vier villa's te koop, waaronder de tweede villa die is gebouwd, onze modelwoning.

http://www.hamptoncourt.nl

1 opmerking:

  1. lieve evert,
    Deze blog ziet er prachtig uit! Steeds als ik naar de villa's kijk dan vind ik het een droomhuis. Zou mijn huis er zo voor willen in ruilen!! Maar ja.....
    heel veel sterkte en liefs
    Madelon

    BeantwoordenVerwijderen